MINÄ

Olen 32-vuotias ja kotoisin Vihdistä jossa perheelläni oli maatila. Tällä hetkellä asun Espoossa mutta haaveilen paluusta maaseudun rauhaan.

Piirtäminen on ollut minulle aina kovin luonnollista. En ole ikinä tietoisesti päättänyt että aloitan piirustusharrastuksen, piirtäminen on vain aina ollut osa minua ja se on ollut minulle mieluista puuhaa pienestä asti. Olin luultavasti helppo lapsi koska minut sai usein viihtymään vain antamalla kynän ja paperia eikä tuo asia ole vuosien varrella miksikään muuttunut. Edelleen piirtäminen on minun mielestäni yksi parhaista asioista maailmassa!

Ollessani nuori perheellämme oli mm. koiria, kaneja ja lampaita. Hevosiakin löytyi tämän hevoshullun onneksi naapurista. Aloitin ratsastuksen"virallisesti" 11-vuotiaana ja siitä lähtien hevoset ovat olleet hyvin tärkeässä osassa elämässäni. Tästä syystä ne ovat olleet lempiaiheeni myös piirustuspöydälläni, muiden eläinten ohessa. Koen että hevosissa ja eläimissä yleensäkin on jotakin sellaista syvyyttä jota ihmisissä ei ole. Tämän haluan tuoda ilmi myös taiteeni kautta.