TILAUSTYÖT

Piirrän tilauksesta muotokuvia eläimistä sekä ihmisistä ja eläimistä. Tekniikoina käytän värikyniä, pastelleja, lyijykyniä ja jonkin verran tusseja. Kehystyksen hoitaa asiakas itse.

Teen työt tilausjärjestyksessä.  


Tilaaminen

Piirtämistä varten tarvitsen hyvälaatuisen valokuvan tai useampia malliksi. Kuvan tulisi olla selkeä, terävä ja hyvin valaistu jotta piirustuksesta tulee onnistunut. Jos et ole varma onko kuva sopiva, voit laittaa viestiä ja kysyä minulta, autan mielelläni kuvan valinnassa.

Kun sinulla on sopiva kuva josta haluaisit piirustuksen, laita se minulle sähköpostilla osoitteeseen info@satumanninen.fi ja kerro samalla haluaisitko värikuvan vai lyijykynätyön ja myös haluttu koko.

Haluatko kuvaan useampia eläimiä? Tällöin kooksi kannattaa valita A3 jotta kuvaan saa tarpeeksi yksityiskohtia. Useampi eläin samassa kuvassa nostaa hieman kuvan hintaa, pyydä tällöin hinta-arvio.

Kuvasta riippuen saatan lisätä taustaan hieman väriä mutta muuten en lähtökohtaisesti piirrä taustoja kuviin. Tämäkin kuitenkin onnistuu mikäli niin haluat. Monimutkaisemmista taustoista pyydän hinnaston mukaisen lisämaksun.


Työn kesto ja prosessi

Yhden kuvan piirtämiseen varaan työn koosta ja aiheesta riippuen noin 3-4 viikkoa (n. 15-40 tuntia). A4-kokoiset kuvat saattavat valmistua hieman aiemmin ja vastaavasti isommissa ja monimutkaisemmissa töissä saattaa mennä kaksikin kuukautta. Ilmoitan milloin pystyn kuvan aloittamaan ja prosessin aikana laitan kuvia työn vaiheista asiakkaan sähköpostiin sekä Instagramiin (paitsi jos kuva on tulossa lahjaksi, jolloin julkaisen kuvan vasta kun se on turvallisesti lahjansaajalla jottei yllätys kärsi). Prosessin aikana asiakkaalla on mahdollisuus esittää toiveita ja korjausehdotuksia kuvan suhteen. 


Maksaminen ja lähetys

Kun kuva on valmis, laitan sen asiakkaalle sähköpostilla hyväksyttäväksi. Tässä vaiheessa pienet muutokset ovat vielä mahdollisia. Kun kuva on hyväksytty, teen työstä laskun. Laskutus tapahtuu Ukko.fi laskutuspalvelun kautta. Saat siis työstä laskun valintasi mukaan joko sähköpostiisi tai postitse. Maksuaika laskulla on 14 päivää. Kun laskun maksusuoritus näkyy laskutuspalvelussa, pakkaan kuvan huolellisesti ja laitan postiin.


Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksista tai tilausprosessista, laita minulle viestiä, vastaan mielelläni!